• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Wij staan voor u klaar


Wij streven naar goede, langdurige samenwerkingen met onze ondernemers en leveranciers om te zorgen voor een hoge kwaliteitsstandaard en deze te waarborgen.

Verkoopteams per regio
Ondernemers die met Natudis zaken doen, kunnen rekenen op een brede ondersteuning. Doordat onze branche zeer gevarieerd is, met allerlei verschillende winkeltypes, is ons beleid erop gericht om elke winkel passende begeleiding te geven. De verkoopteams zijn ingedeeld naar regio, bestaande uit een verkoopadviseur en een binnendienstmedewerker. Bij de verkoopadviseur kunt u terecht met al uw adviesvragen. De binnendienstmedewerkers staan telefonisch of per e-mail voor u klaar om al uw vragen over bijvoorbeeld bestellingen en acties te beantwoorden. 

Formuleadviseur Natuurwinkel
De bedrijfsadviseur van Natudis is verantwoordelijk voor de ondersteuning van Natuurwinkel franchisenemers op alle fronten. Heeft u interesse om franchisenemer te worden ook dan kunt u contact met de bedrijfsadviseur opnemen. Meer informatie vindt u op www.natuurwinkel.nl.

Productvoorlichting
Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Natudis veel kennis over natuurvoeding. Wij delen deze kennis met onze klantendoor het aanbieden van product- en voedingscursussen. Consumenten en winkeliers kunnen met productvragen terecht bij de consumentenvoorlichting.