• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Over Natudis


Natudis Nederland BV, gevestigd in Harderwijk, is met meer dan 6.500 producten van 350 leveranciers, één van de grootste distributeurs van biologische en reformproducten in de Benelux.

Bijna 35 jaar een visie op voeding en duurzaamheid
Vanuit de visie dat eten gezonder en beter kon, startte Fred van Bruxvoort onder de naam Natufood B.V in 1981 in Ermelo een groothandel in natuurvoeding. Fred wist als geen ander zijn idealisme om zorgvuldig met jezelf, de medemens en de aarde om te gaan, te combineren met goed ondernemerschap. Mede door zijn baanbrekende manier van werken, heeft de destijds nog in de kinderschoenen staande natuurvoedings- en reformbranche, meer bestaansrecht gekregen in Nederland. In 1992 werden Natufood en Akwarius (groothandel van vooral biologisch-dynamische natuurvoedingsproducten) samengevoegd en ging het bedrijf verder onder de naam Natudis B.V (NATUurvoedingsDIStributie).

Uniek assortiment
Bij Natudis vindt u een compleet assortiment biologische en Demeter gecertifieerde producten én natuurlijke non-food & drogisterijartikelen. Een unieke mix van groothandelsmerken, exclusieve merken en sterke eigen merken als Ekoland (www.ekoland.eu) en LunaeTerra (www.lunaeterra.nl).

Met dit brede en diepe assortiment ondersteunen wij ondernemers die een specialistenrol vervullen en zich willen onderscheiden in de markt. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten die inspelen op trends en ontwikkelingen op het gebied van bewuste en biologische voeding. Deze assortimentsvisie vertalen we door in concrete schappenplannen.

Franchiseformule Natuurwinkel
De franchiseformule Natuurwinkel (www.natuurwinkel.nl) is een krachtige, professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling.

Op de Belgische markt opereert Natudis met een eigen marketing- en verkoopkantoor: Hagor (www.hagor.be). De brede internationale markt bedienen wij met ons eigen exportteam vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk.