• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Snelle en betrouwbare levering

Bestellen bij Natudis is heel eenvoudig.  Met uw eigen klantcode en wachtwoord via deze webshop of met de handterminal. Naast een overzichtelijke weergave van ons complete assortiment, inclusief handige zoek- en filtermogelijkheden, vindt u na inlog ook de actiemodule met alle actuele acties en promoties. Gebruiks- & milieuvriendelijk, alles binnen handbereik en met één druk op de knop te bestellen.
 
Geavanceerd logistieke systeem
In Nederland en België bieden wij een 12-uurs en 24-uurs service. Het geavanceerde logistieke systeem van Natudis zorgt hierbij voor snelle en betrouwbare levering op vaste, met de klant afgesproken, leverdagen. Jaarlijks verlaten 7,5 miljoen dozen het magazijn en dagelijks rijden er zo’n 25 vrachtwagens op de weg om alle orders af te leveren. De orderstroom is volledig geautomatiseerd, per artikel geven we een THT-garantie af en promoties kunnen we separaat van reguliere orders leveren.
 
Hoogbouw- en kleingoedmagazijn
Naast een hoogbouw magazijn met 10.000 palletplaatsen, hebben we een kleingoedmagazijn met 4.000 pickplaatsen. Hiermee creëren we de mogelijkheid voor onze klanten om minder hardlopende artikelen per stuk te bestellen.