• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Nieuw bij Natudis: Tons mosterd


Met de biologische producten van Tons mosterd bieden we u een mooie aanvulling op uw assortiment oliën, zuren en smaakmakers.
 
Gangbare en bijzondere smaken
We introduceren zeven soorten mosterd, een ketchup en drie varianten mayonaise. Naast gangbare mosterdvarianten als fijn, grof en pittige Dijon mosterd, heeft Tons mosterd ook bijzondere mosterdsmaken met honing, knoflook, truffel of vijgen. De ketchup bevat geen toegevoegde suikers en heeft haar zoete smaak puur te danken aan de suikers uit de tomaten zelf. Dat is ook Questionmark niet ontgaan. Zij vergeleken 24 soorten ketchup met elkaar, waarvan meer dan de helft biologisch, en brachten naar aanleiding hiervan de ketchupwijzer uit met op positie nummer 1 de ketchup van Tons mosterd. Tons mosterd mayonaise is verkrijgbaar in de smaken fris-zuur, een beetje zoet en knoflook.
 
Over Tons mosterd
Tons mosterd maakt al meer dan 30 jaar biologische mosterd en sinds een aantal jaar ook biologische mayonaises en sauzen. Tons mosterd heeft als missie: mensen blij maken met een eerlijk product, dat zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Dit doen ze door gebruik te maken van biologische grondstoffen en de sauzen te produceren met 100% zonne-energie.

Meer informatie vindt u op www.tonsmosterd.com

De nieuwe Tons mosterd producten zijn nu voor klanten van Natudis met een mooie introductiekorting te bestellen.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of verkoop@natudis.nl
Per pagina
Sorteer
Per pagina
Sorteer