• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Palletactie Mureda Ecolůgico wijnen


De zomer is nog niet voorbij ..... Voor de mooie dagen en avonden die nog gaan komen attenderen wij u nogmaals op de scherpe Mureda zomeraanbieding.

Aantrekkelijk aanbod + gratis promotiemateriaal
Drie heerlijke toegankelijke Spaanse wijnen van Bodega Mureda, inclusief gratis promotiemateriaal waarmee u de wijnen op een aantrekkelijke en opvallende manier kunt presenteren op de winkelvloer. 

Pallet voordeel
U kunt de rode, witte en rosé wijn hieronder per doos bestellen. Wilt u het grootser aanpakken en profiteren van een aantrekkelijke korting? Neem dan contact op met uw verkoopmedewerker.

Consumentenactie
U kunt de wijnen aanbieden voor een concurrerende prijs van “3 flessen naar keuze voor slechts € 10,-“.  U kunt deze actieprijs zelf aanpassen in uw kassasysteem en het door ons ontwikkelde promotiemateriaal gebruiken voor communicatie in de winkel. 

Klik hier om de verhaalposter te printen en hier om de brede schapkaart te printen.

Over Bodega Mureda
Bodega Mureda ligt in La Mancha, het zuidelijk deel van de centraal gelegen Spaanse hoogvlakte “Meseta Sur’. Dit is het grootste wijnbouwgebied van Spanje met zo’n 165.000 hectare wijngaard. Het land is hier bijna geheel vlak, er valt weinig neerslag en tot ver in het voorjaar kan het soms ijzig koud zijn terwijl het er hartje zomer juist heel erg warm is. Dit zorgt voor goede condities in de wijngaarden wat de wijnbouw relatief gemakkelijk maakt.

In tegenstelling tot veel producenten die hun druiven van verschillende wijnboeren kopen, heeft Mureda alle wijngaarden in eigen beheer en vindt de vinificatie plaats met behulp van de modernste apparatuur. Dit heeft er onder andere toe geleid tot Bodega Mureda op de afgelopen Berlin International Wine Competition van de bijna 1000 wijnmakers in Castilla La Mancha werd uitgeroepen tot de beste wijnmaker van deze regio in 2017.

Mureda Tinto Ecológico 
Druivensoort: 100% Tempranillo. 
Smaak: Lekker toegankelijke, fruitige en karaktervolle wijn met aroma’s van kersen, aardbei en zwarte bessen. Lekker bij bijvoorbeeld pastagerechten en diverse kaassoorten. 

Mureda Blanco Ecológico 
Druivensoort: 45% Chardonnay, 45% Sauvignon Blanc en 10% Muscat. 
Smaak: Fris en fruitig. Plezierige eenvoud met aroma’s van citrusfruit en peer. Lekker bij bijvoorbeeld pasta’s, rijstschotels en visgerechten. 

Mureda Rosado Ecológico 
Druivensoort: 100% Garnacha. 
Smaak: Heerlijk frisse, fruitige en iets kruidige wijn. Lekker bij lichte kaassoorten, salades of wit vleesgerechten. Lekker als zomerse terras-rosé

Klik hier om meer informatie over de wijnen te lezen.
Per pagina
Sorteer
Per pagina
Sorteer