• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Nieuw bij Natudis: Marcelís Green Soap

 
Een uitgebreid assortiment heerlijk geurende zepen en reinigers: 100% biologisch, 99% biologisch afbreekbaar en als eerste merk in Nederland verpakt in unieke flessen van 100% gerecycled plastic.
 
Ruikt fantastisch, maakt geweldig schoon en zit vol met natuurlijke ingrediënten
De zepen en reinigers van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van herwinbare en gecertificeerde plantaardige ingrediënten waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. De producten zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren en bevatten geen aardolie. Naast effectieve reiniging van de zorgvuldig gekozen ingrediënten, zorgt de unieke mix van biologische oliën en parfum bovendien voor een fantastische geurbeleving.
 
Wasmiddel, allesreiniger, handzeep en … meer!
Marcel’s Green Soap biedt een breed assortiment. De nieuwe range bestaat uit twee wasmiddelen, vijf soorten allesreiniger (waarvan 4 sprays), vier handzepen, vier soorten handafwasmiddel en een variant vaatwastabs. De producten zijn verkrijgbaar in bijzondere door Marcel samengestelde geuren:
 
  • Patchouli & Cranberry – wasmiddel, allesreiniger en handzeep: patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur, die ondersteund wordt met het fris-zure van cranberry.
  • Sandelhout & Kardemom – allesreiniger en handzeep: de aardse, houtige noot van sandelhout, wordt perfect gecombineerd met het oriëntaalse zoet-kruidige aroma van kardemom.
  • Lavendel & Kruidnagel – allesreiniger, handzeep en afwasmiddel: een spannende en onverwachte combinatie van lavendel en de pittige oriëntaalse kruidnagel. 
  • Sinaasappel & Jasmijn – allesreiniger, handzeep en afwasmiddel: jasmijn heeft een mysterieus, bedwelmend parfum, waaraan de broodnodige nuchterheid en frisheid van sinaasappel toegevoegd is. 
  • Basilicum & Vetiver gras spray – allesreiniger en afwasmiddel: het frisse en kruidige van basilicum gecombineerd met de aardse geur van vetiver gras. Verkrijgbaar als allesreiniger en afwasmiddel.
  • Radijs & Bergamot - afwasmiddel: de pittige en peperachtige geur van radijs, gecombineerd met bergamot (sinaasappelolie uit het Noord Italiaanse Bergamo) dat een stevige citrus noot, maar ook iets zoets geeft.
  • Katoen & Vanille - wasmiddel: zachte vanille met een scheutje warme huiselijkheid van katoen.
  • Grapefruit & Limoen - vaatwastabs: een gezellig momentje van frisheid dat niet eindeloos aan je servies blijft plakken.
Marcel’s verhaal
Marcel’s Green Soap is ontstaan door de bevlogenheid van Marcel. Hij vond het een onprettig idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest anders kunnen. En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets dat écht lekker ruikt. Dat zou schoonmaken een stuk leuker maken. Samen met zijn drie dochters - die een zeer uitgesproken smaak hebben als het gaat om lekkere parfums en nog meer bevlogen zijn dan hun vader als het gaat om een schone wereld – begon in een zeepfabriek in Utrecht het avontuur van Marcel’s Green Soap. Inmiddels uitgegroeid tot een waar bedrijf dat - om echt geloofwaardig ‘Clean your home and save the planet’ te kunnen zeggen – ook als eerste merk in Nederland verpakkingen van uitsluitend 100% gerecycled plastic gebruikt.
 
Meer informatie vindt u op www.marcelsgreensoap.com
 
Om de lijn compleet te maken breiden wij het assortiment van Marcel’s Green Soap binnenkort nog uit met toiletreinigers.
 
De nieuwe producten van Marcel’s Green Soap zijn nu voor klanten van Natudis met een mooie introductiekorting te bestellen.

Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of verkoop@natudis.nl
Per pagina
Sorteer
Per pagina
Sorteer