• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Exclusief bij Natudis


Het bestaande assortiment van Food to Care wordt uitgebreid met een nieuwe lijn superfoods in klein- en grootverpakking (200 en 650 grams). Food to Care vervangt de producten van Vitafood.
 
Nog steeds zijn superfoods razend populair en niet meer weg te denken uit de natuurvoedingswinkel.
 
Elke variant heeft bijzondere eigenschappen, bijvoorbeeld hennepzaad is rijk aan eiwitten en omega-3 vetzuren. De producten van Food to Care passen goed in een gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Natuurlijk blijft gevarieerd eten de beste manier om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen.
 
Chiazaad, incabessen, cacaonibs, moerbeien, gojibessen en superfood mix zijn rijk aan vezels en bevordert de stoelgang.
 
Chiazaad is daarnaast ook rijk aan het omega-3 vetzuur alfa-linoleenzuur (ALA). ALA is een essentieel vetzuur. Dit betekent dat het lichaam het niet zelf kan maken en je dit vetzuur via de voeding binnen moet krijgen. Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezonde voeding. De Gezondheidsraad adviseert om minimaal 1% van de calorieën die je op een dag nodig hebt uit ALA te halen. Dat komt neer op 2-3 gram ALA per dag. Een eetlepel chiazaad levert 2 gram ALA.
 
Met Food to Care biedt u uw klanten een voordelig alternatief, naast het A-merk. De producten zijn voorzien van een duidelijk gebruiksadvies.
 
Food to Care is voor klanten van Natudis nu met een mooie introductiekorting te bestellen.
 
Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of verkoop@natudis.nl.
Per pagina
Sorteer
Per pagina
Sorteer