• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Profiteer nu van de YOGI TEAģ display met duopacks


Verleid uw klanten met twee verschillende bestsellers in een duo voordeelverpakking. Heerlijke, unieke melanges met voordeel, stimuleert trial aankopen en geeft uw verkoop een boost!

Voordeelverpakking 1:

Classic – Kracht, warmte, India.
YOGI TEA® Classic thee bevat de geconcentreerde kracht en traditie van exotische specerijen. Zoete kaneel, kardemom, pittige gember, kruidnagel en zwarte peper, bekend in de Ayurveda om hun heilzame eigenschappen, verenigen zich in deze unieke samenstelling.

Bedtime – Ontspannend, harmonieus, kalmerend.
YOGI TEA® Bedtime bevat kamille, lavendel, nootmuskaat en valeriaanwortel en wordt al eeuwenlang door beoefenaars van Ayurveda gebruikt om spanning en stress te verminderen en slaap te bevorderen. Deze rustgevende kruiden en specerijen met geurige pepermunt en zoete venkel vormen een perfecte thee vlak voor het slapen gaan.

Voordeelverpakking 2:

Detox – Reinigen, regenereren, een nieuwe start.
YOGI TEA® Detox is een melange van kruiden en specerijen die traditioneel al eeuwenlang de reiniging ondersteunen. Reinigende kruiden als kliswortel en paardenbloem stimuleren de spijsvertering en helpen bij het ontgiften. Venkel helpt de spijsvertering en bij de afvoer van schadelijke stoffen. Zoethout en pittige gember ronden deze geweldig smakende en populaire thee af.

Ginger Lemon – Verkwikkend, vitaal, inspirerend.
De pittige smaak van gember verwarmt het hart en verkwikt de geest. De fruitige zure smaak van citroen verfrist de geest en versterkt de ziel. Vleugjes citroengras, zoethout en zwarte peper voegen een lichte, pittige zoetheid toe.

U ontvangt op deze aantrekkelijke duopacks nu een inkoopvoordeel van 15%.

20% inkoopkorting op YOGI TEA® display met duopacks
Om extra attentiewaarde op de winkelvloer te creëren heeft Yogi Tea bovendien een display voor deze duopacks ontwikkeld. Bestelt u deze display? Dan ontvangt u nog eens 5% extra inkoopvoordeel. De display is gevuld met 32 duopacks; 16 x voordeelverpakking 1 (een combinatie van  YOGI TEA® Classic en YOGI TEA® Bedtime) en 16 x voordeelverpakking 2 (een combinatie van YOGI TEA® Detox en YOGI TEA® Ginger Lemon).

Unieke Ayurvedische theerecepturen in een aantrekkelijke verpakking
YOGI TEA® is in 1969 door Yogi Bhajan van India naar het westen gebracht en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk, gewaardeerd door mensen over de hele wereld. De bijzondere kruiden- en specerijentheeën zijn gebaseerd op unieke Ayurvedische theerecepturen. Verfijnde soorten en smaken, met een opvallende, aantrekkelijke verpakking die eruit springt in het schap. Hiermee zijn de theeën ook heel geschikt om cadeau te doen.

Meer informatie over YOGI TEA® vindt u op www.yogitea.com
 
Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of verkoop@natudis.nl.

 
Per pagina
Sorteer
Per pagina
Sorteer