• +31 (0)341 464 211    
  • Contact

Fit de winter door met YOGI

 

Met YOGI TEA® zijn u en uw klanten het beste uitgerust voor het koude jaargetijde. Kou, regen, wisselvallig weer, sneeuw en ijs kunnen onze weerstand doen afnemen. De Ayurvedische kruidenrecepten van YOGI TEA® helpen om u en uw  klanten om de dagelijkse weerstand  te behouden en zijn bovendien absoluut om van te genieten. Nu te verkrijgen in een opvallende display met 4 verschillende smaken. De display wordt geleverd met 16 doosjes per smaak.
 
Unieke Ayurvedische kruidentheeën voor verschillende behoeftes in de winter.
De kruiden- en specerijentheeën van YOGI TEA® zijn gebaseerd op unieke Ayurvedische theerecepturen. Verfijnde soorten en smaken, met een opvallende, aantrekkelijke verpakking die eruit springt in het schap of op de display.
 
Immune Support – Verzachtend, verwarmend, met natuurlijke vitamine C.
De zacht-bittere smaak van de echinacea gaat samen met fruitige vlierbes en aromatische basilicum. De waardevolle natuurlijke vitamine C van de acerola kers zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van onze afweerkrachten.
 
Throat Comfort - Verzachtend, verwarmend en beschermend.
Throat Comfort is een natuurlijke, zoete melange van zoethout en toortsblad, kruiden die al eeuwen door kruidenkenners worden gebruikt om kleine irritaties in de keel te verlichten. Zoete kaneel, sinaasappelschil en venkel voegen een intrigerende smaak toe aan deze verzachtende thee.
 
Breathe Deep – Adem vrij en diep in.
Al eeuwenlang vertrouwen kruidenkenners en beoefenaars van Ayurveda op eucalyptus als ondersteuning van gezonde luchtwegen. YOGI TEA® Breathe Deep wekt de indruk dat onze hele borst van binnenuit open gaat, waardoor prana, de ‘levensenergie’, steeds dieper in ons kan doordringen. We kunnen weer ademen. Tijm en basilicum gecombineerd met verwarmende specerijen zoals kaneel, kardemom en gember stimuleren de luchtwegen en voegen een heerlijke smaak toe.
 
Echinacea – Beschermend, ondersteunend, kracht gevend.
Deze intense, pittige, zoete kruidentheemelange helpt ons fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen. Deze YOGI TEA® melange combineert de veelgeprezen echinacea met kaneel ter bevordering van de luchtwegen. Door de toevoeging van zoete venkel, pittige gember en kardemom is deze harmonieuze Ayurvedische theemelange een populaire thee die het hele jaar door je immuunsysteem versterkt.
 
Thee met een verhaal
YOGI TEA® is in 1969 door Yogi Bhajan van India naar het westen gebracht en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk, gewaardeerd door mensen over de hele wereld. Bijzondere thee met een mooi verhaal dat de moeite van het vertellen waard is.
 
Meer informatie over YOGI TEA® vindt u op www.yogitea.com/nl.
 
Bestel nu als klant van Natudis deze ‘Fit de winter door’ displaybestseller met een mooie introductiekorting OP=OP.
 
Nog geen klant van Natudis? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of verkoop@natudis.nl.